انتخاب نام دامنه مناسب

چه اسمی انتخاب کنیم؟

1- اگر مخاطبان شما بیشتر از خارج کشور هستند سعی کنید پسوند مرتبط با فعالیتتون و حتی المقدور com. روهم بگیرین ، ولی اگر مخاطبان داخلی هستند پسوند ir.هم به همان اندازه ارزش دارد.
برای اطلاع از آزاد بودن دامنه :
پسوند ir. را توی سایت www.nic.ir
پسوند های دیگر را توی سایت www.mydomain.com چک کنید. این سایت به شما نام های مرتبط رو هم پیشنهاد می دهد.

2- دامنه را حتما به نام و به آدرس Email خودتان ثبت کنید. حتما اینکار رو با یک شرکت یا کارگزار معتبر انجام بدهید اطلاعات (ثبت کننده) Registrant حتما باید به نام خودتان باشد ، برای مطمئن شدن از اینکه اطلاعات به نام خودتان است، می توانید از سایت www.who.is کمک بگیرید.

3-بهتره نام انتخابی 7 خاصیت داشته باشد.
- انتخاب دامنه از میان کلمه کلیدی سایت ( از کلید واژه هایی استفاده کنید که مردم برای جستجو سایت شما ممکنه از آن استفاده کنند. )
- تا حد امکان کوتاه باشد. ( نام دامنه کوتاه برای حفظ کردن و تایپ کردن بسیار آسان می باشد )
- با املای واحد نوشته شود. ( نوشتن و تایپ کردن نام دامنه آسان باشد )
- از خط تیره و اعداد در نام دامنه استفاده نکنید. ( استفاده از خط تیره و اعداد نام دامنه شما را به صورت شفاهی دشوار می کند و به خاطر سپردن و تایپ آن را سخت می کند. )
- معنی آن در فارسی یا در زبان های دیگر نامناسب نباشد. (حتما نام انتخابی را چند بار بخوانید تا مطمئن شوید که درست خوانده می شود! )
- منحصر به فرد بودن دامنه. ( داشتن وب سایت که با یک سایت پر بازدید کننده شخص دیگری اشتباه گرفته شود یک اشتباه بزرگ به حساب می آید. بنابراین هیچ وقت دامنه را انتخاب نکنید که با دامنه سایت دیگر مشابه باشد. )
- اگر فعالیت خاصی دارید به خصوص فعالیت های بین المللی از کلید واژه های مناسب و مرتبط با کارتان در نام دامنه استفاده کنید. مانند Mahditools.com

نام دامنه شما معرف سایت و هویت شماست. به انتخاب نام دامنه خود اهمیت دهید.
برای مشاوره انتخاب نام دامنه مناسب با مشاورین شرکت طراحی سایت راویان نسل نو تماس بگیرید.

انتخاب نام دامنه مناسب